2010-08-24
一去到這兒.. 係自己找位的.. 無帶位.. 幸好都有位坐!!點了一個芝士蛋包咖喱飯 + 芝士 + 一杯免費百事可樂(student)等了三分鐘就有waitor送來.. 賣相好令.. 黃黃的蛋 + 啡色的咖喱汁 + 紅紅的茄汁!!還很香的芝士味呢~ 可能係我加多左一塊芝士吧芝士係熱騰騰的白珍珠飯同蛋包間溶著.. 拌著唔過辣但香口的咖喱汁真的很好吃.. 大家可以試試加塊芝士.. 只是$3(我偷睇到係法國總統牌芝士.. 不是雜o麥牌子)到飯啦.. 很軟熟.. 很綿.. 不錯!!而咖喱汁呢.................. 店員講明係唔辣gei!! 但唔辣得黎又係幾香.. 下次會叫多汁先!!overall黎講.. 咁gei價錢已經好好.. 又無加一!! 當然跟上百元的專門店無得比.. 係學生精選
還很香的芝士味呢~ 可能係我加多左一塊芝士吧
到飯啦.. 很軟熟.. 很綿.. 不錯!!