2019-06-22 109 瀏覽
今日兩母子撐枱腳, 阿仔做工真係好辛苦㗎!所以佢一有時間就約佢食餐放題啦!佢就最鍾意食㗎啦!梗係就佢哋點啦!佢話今日喺尖沙咀,我哋就嚟半島中心"德興酒家"食個放題了!✨✨✨✨🍹一坐低女侍應生就話選湯料先,嘩!原來有成十二款湯料呀!好多呀!真係花多眼亂,終於我哋就揀咗一個"海底椰豬筒骨鍋"做湯底。湯底都唔惹少㗎😋好足料呀!有海底椰🌰龍利葉🌿粟米🌽豬骨🍖響螺頭🐚瑤柱等等。淨係飲個湯都覺得佢好好味,而且放題嘅配料都成七十款之多呀!嘩😋真係花多眼亂,慢慢揀先😂🐴🐗🐖🐟🐓🍀🌱🍥🍹🍡🍆飯後還有雪糕甜品食🍧🍨豐富整了😋媽媽最開心和滿足就係見到兒女食得開心😍😍😊😊好多湯料選擇火鍋放題70款配料 好多啊蜜桃茶 白皮蘋果 兩款都唔錯個火鍋湯底真係好足料👍✨✨✨海底椰龍利葉響螺頭瑤柱仔豬骨粟米紅蘿蔔飲湯都唔錯呢花姿片 帶子 青口 滑雞片 豆卜 莧菜 南瓜片 生菜 牛柏葉 墨魚仔 芝士腸魚頭允 好鮮呀金菇 雪花肥牛 墨汁墨魚丸 牛筋丸 花之苑 蟹柳 苦瓜 薑母茶辣辣地 仲有竹串海生蝦 飯後甜品不是普通的雪糕啊!食一個已經好飽
✨✨✨✨🍹

金菇 雪花肥牛 墨汁墨魚丸 牛筋丸 花之苑 蟹柳 苦瓜

薑母茶辣辣地
仲有竹串海生蝦

飯後甜品

不是普通的雪糕啊!

食一個已經好飽