早前係竹園夜市行過,見到有手抓餅食,只售25蚊,因為我本身都幾鍾意食手抓餅,加上佢有三款餡料套餐選擇,我擇左b餐,係芝士火腿蛋加生菜同茄汁底手抓餅,因為手抓餅始終係即叫即做,加上都多人叫酸辣粉、錫紙鍋等,所以都要等一段時間先有得拎,叫了之後大約十至十五分鐘左右就有得拎,拎返屋企先食。整個手抓餅我覺得ok,但不可算是非常好吃,個餅底煎得不算太香脆,有少少淋身,可能因為係Q餅,餡料正常,不算太多,加上佢比像夾餅,同一般捲住的有少少分別,啲餡容易洩漏,同埋比較難以一啖咬到晒,佢的醬汁用左茄汁,所以都有少少酸,唔算太夾。或者佢其實食物係ok,但是手抓餅比我預期中失望,可能下次試下佢的錫紙鍋。以下評分以5⭐️為滿分推介⭐️⭐️

以下評分以5⭐️為滿分
推介⭐️⭐️