餐廳: Fleur (南豐紗廠)
資訊:

2020-09-21 220 瀏覽
好耐無同朋友見面,得登去到荃灣紗廠打卡熱店 Fleur 食返個下午茶,見個靚面傾下計。Fleur係一間我好鐘意既全白色調裝橫既餐廳,我地被安排坐係中間有張超長既白色雲石High Table😍Outdoor位置歡迎寵物一起入座,當天適逢星期日, 餐廳有勁多狗狗嘅歡笑多重奏😆一份簡單得菜式,有廚師既用心泡製,加埋細緻既食物擺盤設計別具心思, 色香味俱全💯Croissant Lover 軟殼蟹牛角包最近愛上食Croissant,加埋有至愛既軟殼蟹,味道超delious 😋放係一個有特色既碟加埋甘靚擺盤, 色香味俱全,相機食先🤣朋友點了Burger Lover 和牛竹炭漢堡朋友話個和牛好好味,我吾食牛不過都要打下卡😎另外再點了Meet Lover 鹿兒島豬扒三文治。勁大份既三文治😆塊豬扒炸得剛剛好,夾埋內裏既蘋果椰菜沙律,不會太油膩,Yummy😋

Croissant Lover 軟殼蟹牛角包

朋友點了Burger Lover 和牛竹炭漢堡
朋友話個和牛好好味,我吾食牛不過都要打下卡😎

Crossiant Lover
Burger Lover
Meet Lover
2020-07-18
5 分鐘 (堂食)
Crossiant Lover
Burger Lover