2024-07-09 149 瀏覽
2派克雞排🍗台灣過江龍炸雞排,喺香港有幾間分店,第一次食真係好驚喜~今次係第二次食!個人覺得係香港最好食嘅炸雞排👍🏻大推!💫脆皮無骨雞腿排 $40猶豫左好耐應該叫雞排定雞腿排好,最後都係叫咗雞腿排(好似滑啲🤣)雞排可以揀2種味,上次食揀咗海苔+芥末,意外地個味道幾夾~今次就揀左海苔+芝士,芝士味唔太出,但係好食。佢哋嘅調味係偏重口味,係食完會即刻想飲水,淡口味人士不太建議😂講番雞排本人先,外皮超脆,而且好薄!脆到好似薯片咁,個味都有啲似某款紫菜味薯片🙂‍↕️雞肉好嫩好juicy,咬落去係一絲絲嘅,好大塊,建議同friend share食~💫金菇酥 $12落左咖喱粉嘅金菇酥,第一次食炸嘅菇,老實講有啲似食緊咖喱味嘅脆脆,咖哩味大過菇味,正正常常,唔太啱我口味🍄推薦:🌟🌟🌟🌟🌟地址:2派克雞排 (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖
2派克雞排🍗

💫脆皮無骨雞腿排 $40

💫金菇酥 $12

推薦:🌟🌟🌟🌟🌟
地址:2派克雞排 (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖
2024-07-05
10 分鐘 (堂食)
  • 脆皮無骨雞腿排