2024-10-28 269 瀏覽
這間coffee shop位於佐敦,位置都幾吊腳!之前一路bookmark咗好耐,特登過嚟試吓佢嘅Tiramisu!裏面嘅環境都幾闊落,有一張大枱同,同幾張小枱。他位於酒店的地下,裏面嘅裝修,都幾靚又簡約,搵到位之後,即刻叫返杯咖啡,同埋世一Tiramisu!我見到張張枱都係有叫Tiramisu!證明佢嘅蛋糕真係好出名。等咗5分鐘,就已經有得食!呢度係以自助形式,全部都係先俾錢,之後自取!第一啖試咗Tiramisu,都覺得幾驚喜,蛋糕軟綿綿,又唔算係酒香好濃,甜度適中,令人一試難忘!配埋咖啡真係一絕!經過嘅朋友真係可以入嚟休息吓,飲杯咖啡食個蛋糕開開心心過一個快樂tea time!
Flat  white
Tiramisu