2023-02-07 58 瀏覽
Cabana Breeze見朋友介紹東涌都多咗好多唔同嘅西餐廳,為咗慶祝嘅我哋當然就係要睇吓有咩好食啦,有朋友介紹嘅餐廳佢位於新開嘅酒店,喺東涌地鐵站仲會有免費嘅接駁巴士,如果喜歡寧靜嘅朋友我相信都會好希望遠離繁囂嘅都是同埋 人群,而呢間餐廳絕對就係啱佢哋,餐廳環境都好舒適另外室外有帳篷座位好特別 ,坐邊度都咁舒服!Margherita Pizza 人手做嘅Pizza採用石窯爐烤焗,令到手拉已經好薄既餅底都唔會乾身反而更加柔軟。PIZZA用左惹味既番茄醬及馬蘇里拉芝士,再配上新鮮羅勒更增添香味Baby Back Ribs用醬燒慢煮令肉質軟嫩且入味非常,配薯條也很夾Apple Crumble 份量都幾多好啱兩個人分享食,面層酥餅碎烤焗得金黃香脆,蘋果餡軟腍酸甜 更加係美味嘅享受,加埋雲呢拿雪糕, 為美味嘅餐作完美嘅總結朋友果然冇介紹錯真係一個世外桃源,好岩享受一下悠然的歡樂時光或想同朋友打卡同飲下野CHILL下
Cabana Breeze