2021-04-15
首先講甜品,當你睇到等咗一段時間送上嚟嘅pancake有一面燶到同隻黑色碟一樣咁黑,同waiter投訴完道歉都無句,仲答返你呢度就係食咁燶,你地唔鍾意就cancel,你會有咩感受?點解廚房會俾得出咁嘅食物?點解waiter講得出咁嘅解釋?講返剛到餐廳樓層一出,眼前一堆紙箱等雜物,行入餐廳嘅通道淨係一個人過到,第一感覺已經唔太好。人手唔夠,食物到咗只俾一套餐具,要問至再俾,甜品到咗又無幫手換新餐具同碟,都係要叫至換,服務上唔夠妥善。鹹點就大部分都好食,原本跟明太子忌廉意粉嘅海膽蟹肉已經無晒,轉咗帶子同蝦,整體好食。All day breakfast味道正常,薯餅後上,不過之後睇返其他食評嘅相,唔知點解我地叫個碟冇咗牛油果,waiter亦冇提過。雞排意粉啲雞排好鹹,係呢樣最差。熱飲唔夠熱,凍飲ok。當日係慶祝朋友生日,非常掃興,唔會再嚟呢間咁嘅餐廳,唔該餐廳好好檢討出品同員工質素。第一次寫食評就係劣評,非常不滿同無奈。
點解廚房會俾得出咁嘅食物?點解waiter講得出咁嘅解釋?
熱飲唔夠熱,凍飲ok。
第一次寫食評就係劣評,非常不滿同無奈。