餐廳: 大班樓
資訊:

2021-10-09 838 瀏覽
實在太好彩 係佢啱啱宣佈成為亞洲首間打入全球五十最佳餐廳後嗰幾日 有朋友早好多個月訂咗有夜晚飯局 以後應該超級難book我哋試咗佢好出名嘅招牌菜 篇幅有限我就highlight幾樣我覺得最鍾意嘅前菜好推介龍井菊花煙熏乳鴿 煙熏味恰到好處 帶有淡淡嘅茶香 乳鴿肉嫩多汁 滷水小吊筒入口爽脆 好開胃而我最鍾意嘅就係雞油花雕蒸大花蟹拌陳村粉🥰 一到非常傳統嘅海鮮做法 做得好正宗 蟹非常新鮮! 其他菜式同甜品都比一般高級中餐廳做得好! 由於有朋友請客唔係好記得幾多錢 大概每人$1000到環境同埋服務都好唔錯 希望第日有機會再嚟

滷水小吊筒入口爽脆 好開胃

環境同埋服務都好唔錯