2023-08-19 63 瀏覽
落單後服務態度都感覺不太良好 5個人叫左4個dinner set,全部頭盤都好酸,一款食物一食落口就有唔同味分開曬甘出,完全唔係夾既感覺。-牛他他好酸 完全無特顯個牛味-鵝肝還好落單後店員講左今日個餐湯(唔記得湯名 聽落似白湯)見隔離枱都係過左3分中 另一店員行過黎話餐湯係蕃茄乜乜乜湯,其實都無乜所謂,可能真係賣曬,點知個湯飲落口,陣味好難頂,我形容為平時自己係屋企煮意粉倒出黎個種即食意粉醬甘,勁難飲,飲緊醬甘,好差。條魚唔錯,魚Main叫左1牛1魚2款意粉,意粉個汁比較杰,唔太識評論,意粉偏硬,重點係兩個意粉個煙韌程度完全唔一樣,我地私下講左一句,真係一句甘硬既,之後散叫左個意大利飯,店員提醒我地個飯係硬既ok呀可?我地當然ok,其實唔係第一次食意粉同意大利飯,意大利飯係偏硬個個都知,但意粉我諗唔明。。。個牛好食,有手信😂😂😂-好處係份量唔錯-性價比❌❌講服務質素意乜屋食得舒適-個湯好好好好難飲埋單2300左右 如果有服務態度的話包容都多d
落單後服務態度都感覺不太良好

2023-08-17
慶祝紀念
生日
  • 法式牛肉他他
  • 海膽醬手打意粉,海葡萄,烏魚子
  • 日式醬油漬溏心蛋黃多士
  • 蕃茄忌廉湯