2024-07-08 442 瀏覽
番茄師兄嘅蕃茄湯絕對係全香港最好味!騸牯鮮滑牛雙太陽蛋蕃茄湯烏冬一上碗烏冬就要即刻飲番啖湯!蕃茄味濃,酸酸地又甜甜地,非常醒胃。個湯真材實料,唔似出面嗰啲蕃茄湯!睇埋配料,淨係個雙太陽蛋已經好有誠意!冇爆黃,好靚仔!個鮮滑牛真係好滑,唔會食出渣,又有牛味!個烏冬掛哂個濃濃嘅蕃茄湯!滿分!溫泉蛋豬頸肉焗飯個溫泉蛋動L動L,令人食指大動!個溫泉蛋嘅蛋汁撈落去個焗飯度,連埋啲汁同埋芝士一齊食,人間極品!豬頸肉又夠爽口彈牙!正!雞扒蕃茄湯通粉啲湯入晒去通粉裏面,食每粒通粉嘅時候都食到濃濃嘅蕃茄湯!真係絕配!雞扒都唔錯,如果份量再多啲就更好!黑豚肉糖心蛋蕃茄湯公仔麵個糖心蛋好有水準!個熟嘅程度拿捏得好好!黑豚肉都唔錯。公仔麵配個蕃茄湯真係冇得頂!應該咁講,個蕃茄湯襯咩麵都係一流!我哋都有叫奶茶同埋豆漿,用樽仔裝住雪凍,唔使加冰都凍冰冰,夏天真係一流!
番茄師兄嘅蕃茄湯絕對係全香港最好味!

奶茶和豆漿
奶茶和豆漿