2022-06-05
特別推薦大家✅鯛清湯✅鯛白湯《鯛清湯》麵質好彈牙🦷,個湯有好香嘅魚味🐟 ,好清甜,完全唔腥,食完個麵都會想繼續飲埋d湯🤤🤤拉麵配料:1. 魚肉碎,增添魚味同口感,覺得太少😂2. 炸魚皮,好特別食拉麵有魚皮,食落好鬆脆👍🏻3. 一塊簿簿嘅叉燒,帶點肥,好嫩🐖4. 筍,好爽口另外有配埋一個蠔醬🦪,點少少同麵食一齊食,好正😭,變咗第2種食法,加咗個醬就會蓋咗個魚味,同埋唔建議倒晒個蠔醬落碗湯入面😌💰$138《鯛白湯》呢款濃味d,似平時食到嘅拉麵嗰款濃湯🍲,個湯creamy,帶點魚嘅香味,比上面嗰一款咸少少同魚味冇咁濃🥢麵質➕配料同上面一樣,係冇咗魚皮,多咗柚子🟡,加咗一份清新感,冇咁膩我哋會覺得上面鯛清湯相比之下會好食d😎,不過鯛白湯都值得試❗️💰$138*如果唔想排隊/排少d,建議大家weekend可以1230前去到🌞 or 平日夜晚去🌙**可以諗定嗌咩,先落單比錢🤑,再入座🪑 ***💰$15燻製玉子,食拉麵必叫,食得出有燻嘅味道👻
✅鯛清湯
4. 筍,好爽口
💰$138
《鯛白湯》
💰$138
**可以諗定嗌咩,先落單比錢🤑,再入座🪑
***💰$15燻製玉子,食拉麵必叫,食得出有燻嘅味道👻