2018-10-14 82 瀏覽
好似冇咩點寫過日式放題嘅食評,所以今次就試試呢間掂唔掂再同大家分享!我食過呢間嘅尖沙咀分店係高質嘅,所以呢間應該都正嘅!事不宜遲先黎當然刺身!咩都叫d 個人最鐘意係帶子,三文魚同甜蝦!叫咗好多壽司,佢好嘅地方係 唔好超大件。食到你飽哂就洩水了!而且都幾多款式,花之戀正呀燒過嘅三文魚最正!近排咪好興黑糖,今次佢地都用黑糖煮牛,而且大家都見到燒到好靚!大約5成熟,估唔到咁靚,似為放題咩都快整,唔會整到咁靚因為2個人食放題,所以冇叫好多炸物!呢個天婦羅幾正!熱辣辣又脆燒物係我嘅大愛!其中最最最最最推係雞翼,雞軟骨同牛舌,其實蝦都好味架,主要係太懶唔剝蝦殼蒜片牛柳粒,睇落少咗d!但又幾好味,夠入味而且唔硬甜品時間!牛奶布甸同焦糖布丁🍮最好食,個人覺得cheese cake 還可以!而其他都唔錯!但馬卡龍就偏甜每人一樣我地都揀咗海鹽雪糕!因為好似冇咩點見過係超級市場!食落係奶蓋嘅味!正到傻 超級大愛呢個雪糕,好想係百佳惠康搵佢總括,就得訂位呢個勁full 架,都真心高質放題!冇咩漏單同埋唔會第2輪開始黎超慢,低讚不過坐位方面就迫咗d d 其他都唔錯
當然刺身!咩都叫d 個人最鐘意係帶子,三文魚同甜蝦!
叫咗好多壽司,佢好嘅地方係 唔好超大件。
食到你飽哂就洩水了!而且都幾多款式,花之戀正呀
燒過嘅三文魚最正!
蒜片牛柳粒,睇落少咗d!但又幾好味,夠入味而且唔硬
每人一樣

低讚不過坐位方面就迫咗d d 其他都唔錯