星期六嘅荔枝角工業區 四圍都係得返啲茶餐廳 想食間好少少但係又搵唔到 唔打誤撞嚟到呢間麵店 行過既時候 比佢門面嘅裝修吸引左 對比起佢旁邊啲茶餐廳嘅裝修比較型格 入面嘅裝修係行工業風 冷氣夠涼 啱曬啲大汗嘅我沙爹牛肉配黑蒜油出前一丁(跟炒蛋蒜蓉多士)個人認為沙爹牛肉一般 而個麵質佢煮得啱啱好 唔會好似住到一pat嘢咁 即叫即煮 唔係就咁煮定再加湯 整體碗麵正常發揮 鍾意食辣嘅我加咗佢兩滴自家製辣椒油 辣椒油非常出色 食落除咗食到喇仲有麻 我忍唔住再加多幾羹 個辣椒油令到成個麵整體昇華 而個炒蛋同多士都係正常好食嘅 五香肉丁配米線(米線改為米粉)佢係好食嘅米粉 加埋五香肉丁個汁 可以話係絕配 但個五香肉丁就一般 食落都係啲平價貨都係偏大舊炸雞翼 炸餃子依度嘅炸物我覺得係好出色 食落去係外脆內軟 熱辣辣 雞翼裏面有肉汁 餃子入面啲餡料夠味 兩樣都係新鮮炸起 記得食嘅時候唔好心急 如果大大吙食落去會辣親個嘴 我鍾意食沙律醬嘅朋可以同店員講比你 我就用嚟點餃子 整體上嚟講都好食 值得推介佢有會員可以免費做 首次會送你一張20蚊優惠券

沙爹牛肉配黑蒜油出前一丁(跟炒蛋蒜蓉多士)
而個炒蛋同多士都係正常好食嘅

五香肉丁配米線(米線改為米粉)

炸雞翼 炸餃子

佢有會員可以免費做 首次會送你一張20蚊優惠券