2016-04-17
本身想去對面欽記食,但因為太多人所以去左呢間野。呢度車仔麵嘅餸選擇少得可憐,所謂嘅三餸車仔麵套餐跟本係取考,想揀樣似樣d (牛腩,雲吞) 都要另加8蚊! 牛腩每粒嘅size由1cm-2.5cm不等,8蚊嘅份量只有5舊!雲吞8蚊嘅份量只有2粒,仲要勁細粒,皮多過蝦,d肉仲要梅梅地 個撈粗面又要另加3蚊,個麵質地一d都唔似粗面,係淋嘅,都唔知係咪預早煮熟過,到serve果陣係咁易過一過滾水,但重點係個碗勁dirty又裂晒。。。最後呢個所謂嘅套餐另加3蚊杯紅荳冰,真係得紅荳+水+冰。。。奶或椰汁都冇滴啊!如果唔係見舖頭果兩位係老人家,真係嘈左佢地。。。呢餐咁地獄嘅車仔麵套餐價值$48...都唔知有冇計錯。。。但呢刻嘅我已經冇心機同佢地呦。。。冇下次!!