2021-12-06 342 瀏覽
咁大個女,食過都算唔少放題,今次第一次食炸雞放題,本來都滿懷期待可以食餐勁,但嚟到之後,同朋友一致認為,永遠唔會再幫襯首先d炸雞細件都一個點,而且d粉皮又硬又大塊,d肉就得番少少,完全似食粉多由於個放題除了有少許酒精飲品要付費之外,其他都係任飲任食,咁我地當然叫個pizza試吓喇,點之一上到枱,俾佢吹漲,cheap到一個點,唔係自家製不特止,重要係cheap過超級市場買果d雪到硬哂既pizza,佢用訂番嚟果d唔在講,我諗5蚊嚟貨價俾多佢,難食到嘔d配菜,如泡菜,海蜇,沙律份量小到俾乞兒唔在講,重要d醬汁好差,又濃又難食。。。我地6點入,唔夠6點10,我同朋友已經唔想再落單,直刻叫埋單。d野重要嚟得好慢,擺明好似驚你食哂佢咁。人生第一次食一間野,評語係垃圾千其唔到幫襯

d野重要嚟得好慢,擺明好似驚你食哂佢咁。

人生第一次食一間野,評語係垃圾

千其唔到幫襯