2021-11-07 1142 瀏覽
今日想同大家分享一個中伏嘅故事💬,話說有一日晏晝唔知食乜好,就近近地去咗黃大仙嘅「大自然素食」度食嘢,諗住食下齋健康d🤨————————————————🥇原隻南瓜焗飯($98)👍🏻成餐飯入面比較有味嘅野,份量都多,比較抵食,仲可以食埋d南瓜肉,本身都幫餐飯搶返少少分去ok,但係好可惜......🥈麻醬雞絲粉皮($48)👌🏻雞絲粉皮都好難整得難食嘅,但你見我放佢咁前就知其他野真係無乜賣點🙈👎🏻香芒吉列卷($48)我會形容佢做好有創意,芒果🥭薄過紙,食完好似無食過🤷🏻‍♀️👎🏻👎🏻情迷脆豆腐($42)脆豆腐唔脆都算,仲酸酸地......👎🏻👎🏻👎🏻鬆化芋頭魚($88)無芋頭味,食落口一pat野咁,總之就係食左舊炸物入口,同健康完全扯唔上關係💀👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻籠仔菜肉蒸餃8隻($42)終於都到大佬,呢個係後加單嘅,諗住食蒸餃無死啦,點知🤢食第一隻都無乜野,普通餃子🥟囉,但大眼妹一食就出事☠️佢咬開隻餃子一半,發現有條小毛🤮🤮🤮🤮🤮喺餃子入面有條眼睫毛咁長嘅小毛真係好唔開胃🤬🤬🤬🤬🤬同經理投訴完之後就cancel左個餃子同比左個95折囉見佢咁好服務同d野食咁正,我當然要如實報道啦😝今鋪真係唔慌
————————————————
🥇原隻南瓜焗飯($98)

🥈麻醬雞絲粉皮($48)

👎🏻香芒吉列卷($48)

👎🏻👎🏻情迷脆豆腐($42)
脆豆腐唔脆都算,仲酸酸地......

👎🏻👎🏻👎🏻鬆化芋頭魚($88)

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻籠仔菜肉蒸餃8隻($42)
終於都到大佬,呢個係後加單嘅,諗住食蒸餃無死啦,點知🤢

見佢咁好服務同d野食咁正,我當然要如實報道啦😝今鋪真係唔慌唔健康,清腸胃喇💩💩
————————————————
📍 大自然素食: 黃大仙睦鄰街8號現崇山商場1樓102-103號舖