2017-08-15
係樓下見到呢張見到杯嘢好靚,跟住就同朋友上去食,知道係食韓國嘢,因為本人唔食得辣🌶,所以都有問可唔可以唔辣,全部人都係講英文,一開始個女過黎話唔可以唔辣,係辣,跟住又有一個男人黎,話可以唔辣,幫我地分開d泡菜,到時候自己想辣再加落去,咁好啦就要佐份剖隊鍋黎到時候發現係冇分開🔥😡不知所謂,跟住係自己分返開,但係已經係辣,呢個就係普通公仔面,加佐火腿蘑菇餃子同面,呢個就要好似$220,根本唔值,同普通面唔知有咩分別,午餐肉幾塊,餃子得六粒,入面好似全部都係面粉黎架,勁難食!重點就係杯嘢飲,同圖片一d都唔似,好假,圖片呃人根本就係2樣嘢,中伏,味道就係好普通冰沙,冇特別,唔值呢個價,同埋係睇到相,覺得好靚,先去食,但係俾人呃佐,冇下次!呢間嘢食物水準好低,唔值呢個價錢!
黎到時候發現係冇分開🔥😡
不知所謂,跟住係自己分返開,但係已經係辣,
重點就係杯嘢飲,同圖片一d都唔似,好假,圖片呃人