2016-12-29 362 瀏覽
通常食燒肉都食開日式嘅。經過見,唔使排隊(大概8點半左右)就試咗呢間。開頭入去 見到啲熨斗 心諗都幾有gimmick,雖然知道呢間都已經唔算新店。因為第一次食我哋就叫咗Set, 確實價錢唔記得 餐牌寫500幾,再叫多少少嘢。拌菜:泡菜呀~牙菜呀~嗰啲 就可以任添送咗一壺 唔記得係黑椒湯定胡椒湯 咁嘢,我地只覺得勁似味精湯,原全無 辣味。最失望嘅就係 牛扒應該未解凍好 就攞出嚟,因為佢地員工一手包辦燒嘅肉 我哋仲食到有啲冰嘅味,如果唔係一定好好味 真搞到我地 超級美中不足。眼見三個員工, 一個乜都唔識答 叫拎嘢 又當無件事,一個冇嚟手尾放啲肉上火 乜都冇交代就走 (如果正係放去 我地都識 你埋搞啦 唔該),好彩仲有個專業少少 會講聲燒幾耐要反呀~點樣燒會好啲呀~又怕豬骨附近仲有血 細心幫我哋剪開,等等。值得讚嘅就係員工會幫幫手或留意下你燒嘅嘢(可能大多數都係厚切 先會咁)。日式燒肉就少啲咁嘅員工, 好多都薄切 燒一陣就食得嘛。

拌菜:泡菜呀~牙菜呀~嗰啲 就可以任添

日式燒肉就少啲咁嘅員工, 好多都薄切 燒一陣就食得嘛。
  • 特級雪花牛