2022-10-11
忍唔住,第一次寫,因為唔想有人中伏!見網上啲評語咁好,咁多人介紹,就諗住同屋企人去試吓,4個大人2個小朋友食咗$2000幾🤑我哋嗌咗:🤮最熱門嘅芝士龍蝦伊麵,芝士醬好杰,好多粉,個伊麵底撈唔散成pat野,龍蝦得少少,要成$450🤢然後話係另一個推介椒鹽通菜,就係yam咗炸漿嘅通菜莖,真係唔識欣賞,個漿又厚,就咁食炒通菜會開心啲。😵💫黃金炸豆腐,當你以為炸豆腐應該係外脆內嫩嘅時候,佢竟然係用煎釀三寶嗰種豆腐即係硬豆腐嚟炸,成件事乾曾曾,一啲都唔滑。☹️油浸筍殼魚,唉,炸得唔脆,overcooked 左條魚,魚無味,個豉油都無味。😅豆醬雞,個味唔錯,肉都滑,好食只不過當日隻雞肥到hihi。👍🏼蠔仔粥,成晚覺得最好食嘅,足料,蠔仔大大粒,個湯底都好味。
我哋嗌咗: