2022-12-09 173 瀏覽
喺短短嘅午餐時間入邊,我哋都要享受一下work life balance嘅原則,搵一間有情調嘅餐廳去享受我哋忙碌之中最重要嘅LUNCH🥳俾我哋發現到呢一間西餐廳,唔單止裝修做得好休閒風格🥰而且等候嘅時間都唔算太耐👍🏻香風五色便當配是日餐湯叫咗一個顏色豐富嘅便當,包括有煙三文魚、薯仔沙律、一口蒜片封門牛柳、白咖喱雞扒同埋白飯😋唔單止份量超級足夠之餘,而且營養都絕對跟得上👍🏻黑松露芝士美國牛肉黑炭漢堡包配薯條鍾意食美式快餐嘅朋友,都可以嘗試吓叫呢一個黑炭漢堡包🍔肉汁豐富嘅牛肉扒配上滋味嘅黑松露芝士,呢一個漢堡包絕對值得你回味一個下午🥰Drinks飲品方面,我哋叫咗一杯Homemade Lemonade Soda&Blue Flower 和 Earl Grey Yuzu Soda😋 柚子梳打就見得多,但係配合Earl Grey茶味就比較少見🥰鍾意清新感覺,絕對要試下!

香風五色便當配是日餐湯

黑松露芝士美國牛肉黑炭漢堡包配薯條