餐廳: add@Prince
資訊:

2019-10-04 2273 瀏覽
第一次黎食中午自助餐用OpenRice訂座有七折優惠今期呢酒店主打泰國食品,值得推介泰式冬陰公湯同豬頸肉。冷盤有長腳蟹,小龍蝦,海螺,青口,蝦,魚生有三文魚,吞拿魚,鯖魚,玉子。熟食方面有海南雞飯,點心燒賣牛肉球粉果,德國腸,蜜汁火腿,印度薄餅咖喱等等由於係平日去食所以個場只有六成滿人,環境方面係香港嘅自助餐嘅座位呢間都比較坐得舒適㗎啦。甜品呢有窩夫食,但係出奇地呢覺得木桶豆腐花好有質素,之前試過其他酒店嘅豆腐花都好差呢一間嘅豆腐花係滑,記得加紅豆。總評分比3.5星
第一次黎食中午自助餐
用OpenRice訂座有七折優惠
今期呢酒店主打泰國食品,值得推介泰式冬陰公湯同豬頸肉。

總評分比3.5星
Häagen-Dazs雪糕