餐廳: 稻香 (青衣城1)
資訊:

2019-04-27 808 瀏覽
未試過一間咁難食又服務差既酒樓,中午時間同朋友諗住傾下計食下飯,點知無啦啦有人走過來叫我拎起個袋,服務員先話全場要搭檯,要搭檯唔緊要可以入座時講明硬性規定一定要搭檯唔係我地坐低左先講😑我地2個人點了5樣食物,點了最愛既雷沙湯圓,來到時眼都突,綠豆粉是濕的,成粒野又濕又淋,極差!放左入口即想吐出!其他食物鳳爪,又乾又硬!腸粉皮厚過腳皮,唔叫都唔比豉油,豬手味道可以的但非常細小,只有腐皮卷尚算合格!另外服務員態度亦差,檯面上既野食完無人執,叫極都無人應😠唔怪得咁大間酒樓在中午12點幾時間入座都可以仲有好多吉檯,唉!整體來說,唔會再幫襯!