2009-05-02
訂了十二點半桌,到時,沒有其他客人,到我們吃過後都沒有其他客人!哈哈~我們包左場咁!正!環境寧靜,但冷氣嫌凍左d,但食起野上黎,就剛剛好喇!服務:招呼周到,加水都加得快!有問必答,而且又會同我地傾計,幾好~中午有套餐,故四人叫了3個套餐share剌身拼盤:呢個只係一百四十五元的午餐拼盤,已有七款剌身:帶子、牡丹蝦(鮮甜大粒)、劍魚、三文魚等,新鮮甜美!牛肉湯烏冬:牛肉嫩滑又多,烏冬又滑爽!湯底雖則是帶甜味,本人略嫌咸了點,可再淡一點魚湯雜菜湯烏冬:很鮮味,且夠熱,配料很多,有金菇、菜、紅蘿蔔等,烏冬又是彈牙滑口!另外叫了以下小食:自家制雞肉丸串:很爽口,但食入口好似不只是有雞肉,應該還有豬肉咁~鰻魚豆腐天婦羅:見網上推介十分好吃,set lunch沒有,都立即單點了,入口豆腐軟滑非常可口美味,配上熱鰻魚和紫菜,炸過後更脆,但口感軟綿,好味!燒牛舌:牛舌燒得不錯,肉夠韌,有口感。燒蕃薯:同事v覺得入口熱辣辣,很好味,甘薯味道濃!下次可以再包場食呢~
中午有套餐,故四人叫了3個套餐share
另外叫了以下小食:
燒牛舌:牛舌燒得不錯,肉夠韌,有口感。
燒蕃薯:同事v覺得入口熱辣辣,很好味,甘薯味道濃!
下次可以再包場食呢~