餐廳: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2024-10-22 426 瀏覽
要在旺角找一間環境舒適,氣氛又好的西餐廳,第一時間就會想起《LAB EAT Restaurant & Bar》,之前在晚上和朋友慶生時的情景還歷歷在目,當晚的氣氛實在好!今天週日的中午來到,更能清晰地看到餐廳的木系設計,無論室外或室內,都令人覺得是鬧市中的恬靜呢~🌟炭燒安格斯牛肉眼叫咗五成熟,真係做得啱啱好!好香嘅牛肉味及炭香味,超級喜歡!🌟西班牙利比亞叉燒店員介紹,這是新的菜單,一定要試!真係燒得啱啱好!好香口!Set lunch嘅餐湯及沙律都做得唔錯,還可加購甜品,我分別也加了意大利雪糕及是日精選甜品士多啤梨慕絲蛋糕,好好味!週日吃到這麼豐富的午餐,大滿足!

🌟炭燒安格斯牛肉眼

🌟西班牙利比亞叉燒
店員介紹,這是新的菜單,一定要試!真係燒得啱啱好!好香口!