2016-07-17 160 瀏覽
一心諗住揾間有芝士排骨食既餐廳,同朋友睇過食評,都覺得依間好似幾唔錯,加上近我朋友屋企,所以就試下,點知中伏!一共嗌左4樣野,3個女仔食!芝士排骨.芝士水既,問職員點解甘,佢話因為轉左芝士,完全拉唔到絲架囉,問佢甘樣就甘點啲芝士一齊食?佢話要撈,點知一撈就岀事,撈完係食唔到啲野食有芝士,完全俾啲韓式醬蓋過哂!錯哂.年糕同薯角最好食.排骨係幾䭃,不過無味架囉牛肋骨包菜牛肋骨-燒極都好似白烚肉甘,無味,難食泡菜-酸既醬汁-又咸又酸,都5知咩醬,好明顯係自己調,但可5可以調啲同肉一齊食會夾啲既醬呢?生菜-最好食部隊鍋個湯底完全係辛辣面既湯包味,一啲都唔係部隊鍋,會唔會有啲過份呢,甘都叫部隊鍋,啲面食落好似連一個都無,少得可憐,依煲野真係最不知所謂紫菜包飯如果你依個都叫紫菜包飯,甘爭鮮既小卷都可以叫紫菜包飯!依個甘既野一啲麻油香都無,普通到不得了,仲要點沙律醬,咩事呀,究竟依間野知5知咩叫紫菜包飯?唔識就5好開韓國食店啦,不知所謂本身滿心期待食依間野,但完全失望兼覺得係俾佢裝修呃左囉,走時樓下好多人等,我真係好想叫啲人唔好等,因為一啲都唔好食!

一共嗌左4樣野,3個女仔食!
芝士排骨

.年糕同薯角最好食
.排骨係幾䭃,不過無味架囉
牛肋骨包菜

牛肋骨-燒極都好似白烚肉甘,無味,難食
泡菜-酸既
生菜-最好食