2019-03-14
男朋友係附近收工,晚飯週圍搵野食,係門口望入去見佢裝修幾光鮮,Menu選擇多,價錢唔太貴,就所以入左去食。我叫左個辣炒豬肉伴拌飯,男朋友叫左個人參雞湯飯。落完單俾哂錢先發現個收銀落錯左order,落左甜酸炸雞。唔緊要啦,將錯就錯。落完單到上菜5分鐘左右都好快。甜酸炸雞望落吸引,但一食就瀨哂野。凍既!!!D炸雞唔知係咪由開門擺到夜晚,又淋又難咬開。好難食~辣豬肉伴飯: 份量都幾多,材料有豬肉、洋蔥、紅蘿蔔、生菜、芽菜、蘑菇、翠玉瓜、紫菜,加埋D辣醬一齊食,唔叫難食既,不過唔覺得好食囉。半隻人參雞湯:配一小碗飯、泡菜同一兜魚露(?) 雞好淋好多肉,但係個湯就淡而無味,可能兜魚露就係俾你加落個湯到調味。仲有,個湯一D人參味都無,因為條人參仲有幼過枝樹枝呀~ sosad雖然餐廳係快餐形式,但食物質素如果繼續係咁,即使價錢更平我都唔會再食。佢如果再唔改善以上問題,一定好快玩完。
落完單到上菜5分鐘左右都好快。
甜酸炸雞望落吸引,但一食就瀨哂野。