2024-04-28
最近試咗間網上評價好高嘅Pizza店,但係真係好失望㗎。佢哋嘅Pizza同意粉真係好差勁,而且價錢都好貴,中晒直升機🚁🚁🚁🚁🚁頭先先講佢哋嘅Pizza,味道真係無聊到爆。餅底乾乾地,一點彈性都冇,醬料更加冇味,上面嘅料都好少。整體嚟講,呢個Pizza就係無特色,同普通快餐店差好遠。然後,佢哋嘅意粉都一樣勁差。我揀咗個千層麵Lasagna,但係醬料根本冇新鮮味。加埋份量少得可憐,一個人食都唔飽,真係好令人失望。當佢哋咁嘅質素,竟然敢收咁貴嘅價錢,真係唔識擺明。總括嚟講,呢間Pizza店真係令我好失望。佢哋嘅Pizza同意粉好似超市急凍貨色,但價錢就好貴。真係唔明白點解有人會咁高評價佢哋。如果你想食好味嘅Pizza同意粉,我真係建議你揾其他選擇,呢間店絕對唔值得考慮。