餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2019-05-14 618 瀏覽
雲貴香又係中學時期食開既米線舖,即使米線款式多選擇,但我每次去只會叫同一款。—————————————————————👉🏻腩肉小鍋米線 🍜💰36每間米線舖辣度都唔同,今次同埋叫中辣,結果無想像中咁辣。腩肉好薄身同埋好細片,肥既位置比瘦更要多,份量好少,得四五片,自稱腩肉係🌶,但食落又唔係好覺🤔,仲以為一餸份量比較多?睇黎呢間絕對唔係喇。至於主角米線係幼身👍,唔會煮得太腍,韌度岩岩好。湯底係最值得讚,幾稀身,唔係普通既水,夠濃味😋,而且仲有超級多肉碎(寶物沉歸底),超正。(佢米線啲份量真係一時時,試過叫兩餸但份量好少☹️)👉🏻跟餐加$7就有一枝豆漿,價格正常。好味指數:8/10—————————————————————📍雲桂香米線專門店 (觀塘)觀塘牛頭角道343號地舖
—————————————————————

👉🏻腩肉小鍋米線 🍜💰36
每間米線舖辣度都唔同,今次同埋叫中辣,結果無想像中咁辣。
(佢米線啲份量真係一時時,試過叫兩餸但份量好少☹️)
👉🏻跟餐加$7就有一枝豆漿,價格正常。
好味指數:8/10
—————————————————————
📍雲桂香米線專門店 (觀塘)
觀塘牛頭角道343號地舖
2019-05-10