今日係銅鑼灣食完飯之後心血來潮想食yoghurt😋仲記得中學嘅時候frozen yoghurt好受歡迎,開到周圍都係...但係而家就逐漸減少😟中學嘅時候已經好鐘意食Yo Mama,諗起皇室堡有就即刻去🤗size有分regular同large,而味道而家就有原味,榴槤同earl grey tea☕️以前見到有新味或者一啲特別嘅口味都會好想試,但係最後都會發現原味始終都係最好食😆所以我哋今次都係照嗌咗原味~配料方面就揀咗orea碎、藍莓同雜果脆米...orea碎就唔洗多講,我諗好多人都係佢嘅fans🤣而藍莓都幾甜,令到個感覺好fresh😇雜果脆米可能平時比較少人揀,但係誠意推薦大家試下!雜果即係唔同嘅水果乾,再加上脆米,令到成個口感層次更豐富🥳

2019-09-04