2019-11-13 1810 瀏覽
日式放題食得多 今次同媽咪去食中式放題 應該啱佢口味啲😙 利寶閣做緊半價 $238位好抵下 其實同場仲見到佢做緊大閘蟹放題 都好多人食😯每人一份既極上佛跳牆 有鮑魚有響螺好足料👍 湯好清甜 唔會覺得好油膩 難怪只可以一人一碗😙升級左波士頓龍蝦天使麵 龍蝦都幾大隻好多肉 肉質幾彈牙😋 龍蝦嘅鮮甜滲入晒天使麵度 好吸湯好好味😋任食嘅種類都好多 我哋幾乎每樣都叫左一小碟咁試吓🤣 蜜汁豚肉叉燒超淋 啱啱燒起熱食好香 甜而不膩😋 不過陳醋云耳啲陳醋酸咗啲 唔係好啱口味🤣片皮鴨都係任食嘅 見到姐姐不停咁樣片鴨 去流都好快好新鮮😛 鴨皮好脆 帶少少油份 加埋青瓜絲同醬汁食 超高水準 不過膜膜唔夠熱 如果唔係就滿分啦😙清酒浸蝦同宮保蝦仁都唔錯 蝦好爽口 清酒嘅味道好濃郁但不搶口👍 宮保蝦仁辣辣地炒得幾有鑊氣😛玻璃咕嚕肉都好出色 果然酒樓係一定要食咕嚕肉嘅😋 粉漿好薄 咕嚕肉一啲雪藏味都冇 味道調校得相當好😋最後梗係要食甜品呀 可惜楊枝甘露甜咗啲 蛋白杏仁茶就幾足料 唔會好稀👍榴槤布丁簡直好神奇 好滑嘟嘟 未食過啲咁滑嘅布丁😯 榴槤味道仲好濃郁 簡直好似食緊貓山王咁呀😝媽咪整體都幾滿意 仲話下次可以食大

任食嘅種類都好多 我哋幾乎每樣都叫左一小碟咁試吓🤣
蜜汁叉燒