2022-08-02
華園甜品專家芝麻燉鮮奶芒果腸粉價錢💲: $26/ $36好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 2.7/5環境🗾: 3/5性價比🥢: 4.4/5回頭率😚: 3.7/5-食完飯食糖水係常識!好多鋪頭收曬,好彩呢間唔係收好早!呢間拎過米芝連的中式糖水店,基本上所有講得出的配搭都有,綿綿冰都有做ga!絕對係宵夜首選😂-✅芝麻燉鮮奶。呢個招牌一定唔會輸!燉奶香滑,味道比較清淡。一督到中間就會有濃郁的芝麻糊溢出,兩者好大對比但又好夾😗 口感一齊食都好滑,芝麻糊帶小小起沙,味道好平衡🤓 佢地的燉奶係必叫之選!-🆗芒果腸粉。一份3條,🥭好甜!係清甜個隻,加埋面頭小小芒果醬可以帶起個味道🤩 外皮有別於一般腸粉的椰汁皮咁,而係爽口的質感,用大菜制成的感覺😳 外皮冇咩味,全靠芒果同埋小小醬帶出個味。同我想像中有啲出入,所以覺得一般🧐-價錢親民,好地道,啱晒同人話宵夜去食糖水!去開個邊食飯都可以揀佢做下場🤪-同區美食🍧: #piggyfoodiein觀塘
芝麻燉鮮奶
芒果腸粉