2023-04-21
同我男朋友行完山之後真係好肚餓,咁健康做完運動梗係要食啲邪惡啲嘅嘢啦😂冇力氣邊度可以減肥!♦️烤魚方面🐟🐟:你唔好睇成個煲紅卜卜以為好辣咁呀!其實我係叫咗一份香濃蕃茄烤魚,紅色嘅嗰啲係蕃茄汁嚟㗎🤗蕃茄嘅味道酸酸甜甜,越食越開胃。魚皮經過香烤所以會香香脆脆。我自己覺得佢哋嘅魚肉烤得啱啱好,口感嫩滑。整體嘅感覺同蕃茄汁好夾!♦️麻辣小食方面🌶️🌶️:我男朋友呢就最鍾意食麻辣小龍蝦,所以佢睇到Menu就指定要叫呢一款🥲呢款小龍蝦真係辣味十足,煮得啱啱好,鮮美可口。我覺得味道可以再辣少少,不過味道好好,令人回味無窮。♦️串燒方面🍢🍢:雞軟骨係一款營養豐富嘅小食,口感酥脆,配上特製醬汁,好味到爆!鵪鶉蛋,呢款小食細細粒,口感滑嫩,加上特別嘅調味,味道獨特,係一款好好食嘅小點心。總言之,呢間餐廳嘅菜式味道出色,而且Menu嘅食物種類都好豐富。最重要嘅係佢地職員嘅服務非常好,令人感到好舒服😌。如果你鍾意食川菜or食辣野,呢間餐廳一定值得一試。
♦️烤魚方面🐟🐟:
♦️麻辣小食方面🌶️🌶️: