喺2022 必試餐廳見到呢間,一向中意食Fusion 菜嘅我緊係即刻Book位🤣餐廳門口低調,入面嘅座位主要係高櫈高枱,空間吾大但都幾cozy,幾有氣氛,適合約會暢談🤓入面嘅Staff都好chill好nice,根據我同朋友嘅口味介紹左兩款酒,一紅一白都幾岩心水🫶🏻燒泰國茄子好特別,食得出用左好多吾同好fresh嘅調味料,配埋下面特製嘅醬汁,食落口有吾同層次👍🏻普通餐廳比較少會食到嘅調味,中意食茄子嘅可以試下😋Hanger Steak呢個好食😙!半生熟嘅程度岩岩好,牛肉味好香,無油膩感,肉質軟,個人十分推薦🫶🏻下面嘅菇索哂牛肉汁都有驚喜🤣👍🏻Calamari有小小燒過,配果個綠色嘅汁咸咸地,帶到魷魚嘅鮮味,都幾吾錯,好適合一邊飲酒一邊傾計一邊食🤓Overall 兩個女仔食3碟野,兩杯酒,吾洗一千蚊,都好足夠🤤食物幾新穎特別而且好食,港島區嚟講價錢都合理,個人會回頭😙

Seared  Thai  Eggplant

Hanger Steak