2024-10-03
店名:Brick by Brick地址:中環蘇豪士丹頓街21號地庫以下係散叫價錢,宜家有優惠二人餐$476!1.養生藥材砂煲肉骨茶配白飯及油炸鬼 $172肉骨茶用料豐富,感受到店家嘅用心,呢個係馬來西亞嘅版本配上砂煲,別有一番風味,肉⻣茶配有白飯及油炸鬼,二者食用時再索埋d 湯汁😋,而家諗起都流晒口水2.珍寶大蜆拼海蝦咖喱喇沙湯麵$148喇沙湯底非常突出,店家表示用香料同埋蔬菜煮製而成,仲唔會落糖同味精添,成品後湯底非常正,好味得黎又健康👍👍👍,另外湯面材料非常豐富,有大大粒珍寶大蜆,有芽菜,豆卜,溏心蛋及蝦(Ps.我差d飲晒個湯😋)3.和風柚子冰山蚌刺身沙律 $148第一眼望落去以為係三文魚,但再望真d原來係冰山蚌,入口爽甜,再配埋個和風柚子汁,新鮮得嚟好惹味,一個字,正!!!!4.特飲2杯(蔓越莓桃膠藍莓梳打$76 + 菠蘿海燕窩海鹽梳打$76)兩杯飲品都非常有特色,蔓越莓桃膠就對女士非常有益,菠蘿海燕窩就對身體非常好,降血壓補充骨膠原,兩者都非常健康👍👍總價連加一($682)
地址:中環蘇豪士丹頓街21號地庫
以下係散叫價錢,宜家有優惠二人餐$476!
1.養生藥材砂煲肉骨茶配白飯及油炸鬼 $172
2.珍寶大蜆拼海蝦咖喱喇沙湯麵$148
3.和風柚子冰山蚌刺身沙律 $148
總價連加一($682)