2018-06-27 47 瀏覽
🍔漢堡‘包’重要之外,漢堡扒亦係另一個重點,聽聞鋪頭係用美國冰鮮靚牛,每塊即叫即煎,同E先生過開中環就試一試二款漢堡包都用同一款包,厚身但好鬆軟,上面既芝麻好香⬇️牛魔王漢堡($145)⬇️E先生點既漢堡包夾住二塊漢堡扒,超吸晴,好大份,一口真係食唔晒,超級邪惡睇相都睇得出每件扒都好多肉汁,屬牛魔王既你必試大蘑菇扒漢堡($128)相對起E先生既牛魔王,大蘑菇扒更吸引我,冇甘‘流’之餘,啖啖蘑菇汁,唔會整到乾晒,又有蘑菇又有漢堡扒,岩晒心多多既我蘑菇香同肉香一樣夾,食唔停口跟餐叫小食炸薯條🍟原味同紫菜味以為跟餐加既分量會小,所以叫左各一份,上枱時就發現自己蠢豬左...分量很足夠兩人,其實可試其他小食。唔好睇少薯條,好味既薯條一定要即炸,已經拎左50分,加上用左粗身薯條,先做到出面脆卜卜入面鬆軟,再配合自己鐘意既口味紫菜粉好好味,拎100分冇難道

二款漢堡包都用同一款包,厚身但好鬆軟,上面既芝麻好香

⬇️牛魔王漢堡($145)⬇️
睇相都睇得出每件扒都好多肉汁,屬牛魔王既你必試

大蘑菇扒漢堡($128)
蘑菇香同肉香一樣夾,食唔停口

跟餐叫小食
炸薯條🍟原味同紫菜味

以為跟餐加既分量會小,所以叫左各一份,上枱時
好好味,拎100分冇難道