2023-06-29
一講起中環fusion菜 相信大家一定會諗起何蘭正🤤有勁多打卡位 重點係啲嘢係真係好食😋而且用上好多配料 配搭不馬虎而特別.首先黎兩杯啡 個人勁推薦綿密既陳皮啡係呢一兩個月開發既新品~先為咖啡注氧 飲落好滑 呢個suggest唔好用飲管飲 直接用口係杯邊飲 咁每口咖啡先會有埋面頭既泡泡🩵係外面唔會飲到呢個味~非常特別而tom yum coffee有冬蔭湯既香辣 愛辣🌶️人士必試!!.小吃~松葉蟹肉幼滑薯蓉🦀勁smooth 好細滑 松葉蟹肉仲要好多 加上少少葱花 味道更出🤍薯蓉帶少少花雕酒香 一食就停唔到口🥹.今次叫左special menu既🦐老虎蝦鮮魷烏冬大蝦肉質彈牙 魷魚筒都好正 再配上我最愛既烏冬 如果烏冬過冷河帶點韌勁就完美了🥰.24小時慢烤伊比利亞叉燒🐷豬油撈飯本身無預計會咁好食!!叉燒肥瘦各半 入味而且好腍 配埋日本溫泉蛋 韓國紫菜 紅洋蔥漬 大豆芽等等 撈埋豬油飯一齊食😝邪惡又美味豬油飯好香 但食落絕對無想像中咁膩 大家絕對要一試
首先黎兩杯啡 個人勁推薦綿密既陳皮啡
係外面唔會飲到呢個味~非常特別
小吃~松葉蟹肉幼滑薯蓉🦀
今次叫左special menu既🦐老虎蝦鮮魷烏冬
24小時慢烤伊比利亞叉燒🐷豬油撈飯本身無預計會咁好食!!
豬油飯好香 但食落絕對無想像中咁膩 大家絕對要一試