Cafe入邊好有愛,會有一啲狗狗嘅糧食,比帶狗狗黎用餐既主人都可以放心用餐,小狗狗可以都有小零食!Cafe係好休閒嘅半露天設計,仲有一個靚靚嘅CHANEL滑水板,成間餐廳嘅設計係非常之舒適嘅黑白型格重工業系列!實在有令人放鬆嘅感覺!主菜我地叫左Pan-Seared Scallop & Squid Ink Risotto!這道菜以煎煮過的扇貝和墨魚汁製成的燉飯為主,結合了鮮美的海鮮和特殊的風味,帶來豐富的口感和獨特的色澤。配埋健康既Daily Salad~ 新鮮的蔬菜搭配輕盈的醋醬汁,提供健康的一餐選擇。另一個主菜係Grilled Prawn Spaghetti~這道燒烤明蝦意大利麵以烤熟的大蝦為主,搭配鮮嫩的麵條和香濃的醬汁,帶來豐富的口味和美味的組合。我地仲加左Daily Soup蘑菇湯!以新鮮的食材製成,提供營養豐富的開胃選擇。飲品我地叫左Matcha Latte抹茶拿鐵是一種結合了抹茶粉和牛奶的咖啡飲品,帶有濃郁的抹茶香氣和滑順的口感!另外我地仲叫左Dirty, 香滑又美味!