可以話比大家知 呢間中環吉壽 差差差 堅係唔好去食好難得屋企人齊齊放假 諗住近近地出去食好既餐 就去訂中環吉壽食放題本來開開心心既 點知去到個門口 嘩多人到爆 企左陣咋 都覺得就快侷到吸唔到氣過多陣就入得 d位迫到爆 都算諗住落order啦 諗住比d單staff啦咁我地坐係剌身位斜對既 個陣得一個waitress 咁嗌唔該啦 但佢無應 好啦 再嗌多次唔該 唔知佢係咪聽唔到定點 咪再講多次囉點知佢好大聲話等等啦 之後轉身搶走哂d單 好唔耐煩咁咁我以為佢執緊碗 人又多 先咁唔耐煩 所以我都已經算啦 可能真係忙(黎完野食之後 再落ORDER 都係一手搶左去 AGAIN 可能佢一直都係個個POST先要對住佢) 好啦野食黎到 我真係好救命 我未食過咁差難食既放題燒羊鞍 一啖咬都咬唔到 OMG 蟹肉粥 得個半鍋 水汪汪 仲要得個咸字小小甜味都無 = = 炸軟殼蟹手卷 又凍又LUM仲要無味!!!!!!!就連我DAD好鍾意食 無論點都會食小小既 食左一啖都唔食!!!!!真係差到喊 最精彩既黎啦雪花肥牛鍋 ^^ 我差唔多就講哂#^#&$%#@成碗糖水咁 !!!!!!!!! D肥牛一主主 我真係唔該

可以話比大家知 呢間中環吉壽 差差差 堅係唔好去食

過多陣就入得 d位迫到爆 都算

諗住落order啦 諗住比d單staff啦
點知佢好大聲話等等啦 之後轉身搶走哂d單 好唔耐煩咁
(黎完野食之後 再落ORDER 都係一手搶左去 AGAIN
可能佢一直都係個個POST先要對住佢)

好啦野食黎到 我真係好救命 我未食過咁差難食既放題

成碗糖水咁 !!!!!!!!! D肥牛一主主
我真係唔該哂

最後既甜品竟然係一粒雪糕糯米糍 真係好cheap囉 我去便利店都有得買啦

仲要話亂哂唔知咩味 咁好心就分好哂 問下要客人要咩味啦 客人為本囉應該

我唔想餐飯食得唔開心 我忍到差唔多出門口 個陣我先叫經理
數哂d staff既服務態度差 出黎 真係嬲到我 搶單好無禮貌囉
仲要一句唔好意思都無 已經轉個身遞埋比佢啦 搶哂呀?錢黎嫁?
嘩 幾次囉仲要 我火都黎埋 唔該
培訓一下啦 最衰DAD係咁叫我走
我真係好想聽到個位黑人憎無禮貌個位女STAFF講聲SORRY囉!!!

野食差 態度差 地方差 差差差X1OOOOO

最後一提 真係唔值得食 連試都唔好試 $600咁就無左 唉 好失望 講真。
2012-07-22