2021-11-03
中環新開左間型格嘅西餐廳,黎食晚飯好有格調🥰同朋友黎飲杯野chill下就岩晒!.蟹籽炸軟殼蟹蒜香墨汁意粉🦀🍝賣相吸引,大大隻軟殼蟹啊😋勁完整咁打開向你招手👋🏻,面層有大量蟹籽,撈埋啲意粉食呀要!墨汁意粉好滑喎,係唔會食到成口黑晒既🤣唔會好濃味,加左啲蒜炒,配搭得好好😍.香煎澳洲羊鞍🐑同朋友都好鐘意食羊,有三件羊鞍淋上燒汁,肉質幾林㗎😚配菜有燒蓮藕同燒椰菜花,底層配左滑嘟嘟既薯蓉,yummy!.飲品方面是晚無嗌酒,其實好多款cocktail㗎你地不妨試下❣️Dark Volcano🌋焦糖、椰子、朱古力奶同忌廉,飲落好滑呀同平時朱古力奶唔同,多左種椰香甜味,不過落左忌廉都係肥既😂.Moana💙好靚既一杯飲品,打卡一流,落左荔枝、薑汁、tonic、梳打,但係覺得薑味太過重啦,飲唔到荔枝味。改良下就好~
蟹籽炸軟殼蟹蒜香墨汁意粉🦀🍝
香煎澳洲羊鞍🐑