2023-03-24
呢間位於中環既日式餐廳入口隱藏係大排檔當中,出面既人流幾乎掩蓋左呢間餐廳既門口~除左有提供單點既壽司同日式料理之外,餐廳亦有提供壽司放題。人頭$499已經可以任食多款壽司,$659套餐更加可以任食海膽同吞拿魚腩!不過我地今次因為唔係好肚餓,就單點左幾款試試呢到既質素~✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結.❀食物:魚料都算新鮮,質素OK❀服務:因為店面不大,所以店員都好留意到食客既需要👍❀環境:日式裝修,有一小排吧枱位置,亦有普通table位❀價錢:2人埋單 $575.✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇.🎈Deluxe 海鮮丼 ($268)一份丼飯已經包括三文魚、帶子、吞拿魚、牡丹蝦、海膽、油甘魚、三文魚籽。除左碗飯之外,一個set仲包埋沙律、茶碗蒸同湯。滿滿一碗既魚生,以中環鬧區來說性價比唔錯👍.🎈壽司除非特別講明,否則就一份兩件。如果食得唔多的話,單點都未嘗唔係一個好選擇。👉 墨魚壽司 ($28/2)👉 三文魚腩壽司 ($45/2)👉 帶子壽司 ($58/2)👉 深海池魚 ($38/1).🎈 銀鱈魚西京燒 ($138
✒懶人先睇總結
❀食物:魚料都算新鮮,質素OK
❀服務:因為店面不大,所以店員都好留意到食客既需要👍
❀環境:日式裝修,有一小排吧枱位置,亦有普通table位
❀價錢:2人埋單 $575
✒有興趣再詳細睇
🎈Deluxe 海鮮丼 ($268)
🎈壽司
👉 墨魚壽司 ($28/2)
👉 三文魚腩壽司 ($45/2)
👉 帶子壽司 ($58/2)
👉 深海池魚 ($38/1)
🎈 銀鱈魚西京燒 ($138)
魚肉煮得好滑溜,充滿油脂香~
✒其他小資訊
👉訂位:phone booking