2020-09-14 517 瀏覽
好彩早左幾日book定位,如果唔係當日就無晒位😂 Glasshouse平日都好多人係到食,如果想坐窗口位最好事先同服務員講定☺️不過服務員態度有待改善好,入返正題先~我同朋友當日就12點入坐,有90分鐘用餐時間~一入到去餐廳,成間餐廳嘅光線都好好,令人十分舒適🥰朋友點左個Tuna Tartare with Toast 同 Stir  Fried  Roasted  Chicken  Spaghetti ,諗住share一齊食~呢個吞拿魚加入左日本柚子豉油,食落去好清香😍 加埋個sauce一齊食好有層次感。口感超好推介大家食~之後就到Stir  Fried  Roasted  Chicken  Spaghetti ~ 係真係超大盤,兩個人 share 岩岩好! 雞肉亦都好嫩滑~ 唔錯唔錯🤣🤣大致上咁樣就啱啱好兩個人份量,都係幾飽下下次會再泥試吓其他菜式
不過服務員態度有待改善

好,入返正題先~
我同朋友當日就12點入坐,有90分鐘用餐時間~
一入到去餐廳,成間餐廳嘅光線都好好,令人十分舒適🥰

Tuna  Tartare  with  Toast

呢個吞拿魚加入左日本柚子豉油,食落去好清香😍
加埋個sauce一齊食好有層次感。口感超好

推介大家食~

雞肉亦都好嫩滑~ 唔錯唔錯🤣🤣

大致上咁樣就啱啱好兩個人份量,都係幾飽下

下次會再泥試吓其他菜式
2020-09-11