中環威靈頓街cafe🍽️見到佢ig page話有南瓜味巴斯克🥹即刻bookmark低下次去食甜野獎勵自己!!睇comments話cheesecake唔係日日有🥺所以去嘅時候都好驚會食白果接近中午時分到訪🕛樓下座位差唔多fullCake要主動問staff的 當日有開心果味basque cheesecake!!🫶🏼❤️Pistachio basque cheesecake🍰($6X)見到個流心已經好興奮🤪食咗一啖直程好食到傻 好濃開心果味 個texture都超正🥰唔止個尖端係流心 去到中後段都仲係soft㗎 食完一件已經好想encore!!(唔記得咗係latte定flat white🥲)☕️($42)順帶一提個staff好有禮貌🥹主動同我講樓上有位 不過我懶得行上去所以坐樓下😛絕對會encore的cafe!!
中環威靈頓街cafe🍽️

接近中午時分到訪🕛樓下座位差唔多full

絕對會encore的cafe!!
午餐