2024-05-04 470 瀏覽
平時食晏晝我都會揀呢一間,因為佢上菜速度好快同埋價錢真係中環食午餐最平嘅一間。人頭平均$70就識到一個午餐喺中環都幾罕見。我推介嘅食物係佢嘅藥膳米線加雞:呢度嗰個藥膳湯底係好甜嘅,因為入邊落咗好多紅棗,同平時出邊啲藥膳米線唔太一樣。米線入邊嘅雞件非常新鮮,亦都好嫩滑,唔會好鞋。米線量有啲多,如果食唔到咁多嘅話記住要叫少米線。另一個推介係佢嘅藥膳米線加墨魚春卷同埋餃子:佢個墨魚春卷好彈牙,也有腐皮包喺出邊,吸埋啲藥膳湯底真係好好食,而且佢個餃子味道都10分好,入邊嘅肉同菜包得好好食。唯一嘅負評就係呢度冇水同埋冇飲品,只能加錢飲頗貴的一瓶瓶的冷泡茶- 如果佢有得跟餐加飲品就會好啲。