每次做完yoga都唔想食啲熱量高嘅食物,所以就會去supabowl食açai bowl😋飽肚之餘又健康🤩係我覺得中環食açai bowl味道好,性價比又高嘅鋪頭👍🏻但留意番鋪頭入面冇座位🙂去出面啲樓梯坐住食或者邊行邊食都得😉1️⃣ Cocobowl $86底層由巴西莓同椰子水製成,味道微酸,但係同上面生果好夾👍🏻水果全部都好新鮮香甜😋有士多啤梨🍓藍莓同香蕉🍌表層更有椰子片、南瓜子同香脆麥片😍整體口感豐富😋但係份量唔多,較為適合用嚟打卡影相📸2️⃣ Supabowl $42(S)/$60(M)食嚟食去都係覺得呢隻味道最好食,因為巴西莓做底比較好味😋上面嘅生果(藍莓,士多啤梨, 香蕉)都好鮮甜!揀medium siz仲可以揀自己鍾意嘅生果🍓🥭🥝好正!3️⃣ Firebowl $42(S)/$60(M)Firebowl係由紅肉火龍果做底,上面有火龍果肉、脆片同朱古力粒🍫味道係幾特別清新😁但係因為我本身唔係特別鍾意火龍果😛所以都係覺得叫番supabowl好食啲☺️如果有鍾意食火龍果嘅朋友仔,應該會好鍾意!4️⃣ Lovabowl $42(small)尼個係近排情人節推出嘅限定💖加左士多啤

1️⃣ Cocobowl $86

2️⃣ Supabowl $42(S)/$60(M)

3️⃣ Firebowl $42(S)/$60(M)

4️⃣ Lovabowl $42(small)
尼個係近排情人節推出嘅限定💖加左士多啤利🍓 仲有vegan朱古力醬🍫覺得味道幾特別🤤朱古力醬同açai bowl係幾夾,但有點太甜🤭試過下就算😂

💡 總括而言,呢間啲açai bowl好食又健康🤩而且價錢合理😗如果鍾意食甜啲,一定要落佢嘅巴西蜜糖!係會好食好多😋