2023-01-23
最後一間係中環大館對面嘉兆大廈既babacio餐廳係大廈5樓以前呢個位叫做kytaly一樣都係食pizza既唔知兩間有無關係最近babacio都係東涌開左分店咁呢間店並唔係50大pizza黎呢度最大既原因係chope見見佢地有賣coupon買500蚊可以得到600現金券而chope自己仲有做緊買500蚊可以減150蚊既優惠最後即係比350蚊就可以得到600蚊計上黎都幾抵食而且見到佢地餐廳都有用火爐整係正宗既拿玻里pizza透明廚房可以見到chef係入面整pizza加埋餐廳室外打卡元素就令我買左現金券過黎食餐廳有分室內同室外室內既係梳化位而室外就係傳說中既打卡位係ig打餐廳名就可以搵到一堆g網紅相玻璃出面係正對住大館夜晚個景真係幾唔錯咁我地最後就揀左室內坐梳化位係比較寬落既而且有冷氣餐牌都係以pizza為主想睇間pizza店正唔正宗而家我識會望下佢有無calzone可以叫而呢間一樣都有炸pizza意粉同甜品選擇就唔太多仲有個bar檯可以調下酒怕7就揀左杯mocktail果汁feel抵就唔抵架啦都係用黎配合下打卡首先上既係主菜既pizza今次我都係揀左calzone呢個就係我當初認識果一款
以前呢個位叫做kytaly
而chope自己仲有做緊買500蚊可以減150蚊既優惠
最後即係比350蚊就可以得到600蚊
計上黎都幾抵食
而且見到佢地餐廳都有用火爐整
係正宗既拿玻里pizza 透明廚房可以見到 chef係入面整pizza
加埋餐廳室外打卡元素
就令我買左現金券過黎食
餐廳有分室內同室外 室內既係梳化位
而室外就係傳說中既打卡位 係ig打餐廳名就可以搵到一堆g網紅相
玻璃出面係正對住大館
夜晚個景真係幾唔錯 咁我地最後就揀左室內坐 梳化位係比較寬落既
而且有冷氣
餐牌都係以pizza為主 想睇間pizza店正唔正宗
而家我識會望下佢有無calzone可以叫
而呢間一樣都有炸pizza
意粉同甜品選擇就唔太多 仲有個bar檯可以調下酒 怕7就揀左杯mocktail
抵就唔抵架啦
都係用黎配合下打卡