2019-03-29
中環搵食難中環放Lunch 周圍都人山人海,一係就要過百蚊先食到個Lunch, 做個中環上班族,想慳下錢又要食得好,呢到都係一個好選擇😋呢間路過都怕miss 左既小店,叫自己做頹飯,呢個名對學生哥黎講好有共嗚,出到黎做野都有得食頹飯就真係打工仔既福音,茶記客飯價錢,食物質素卻不錯呢,仲要係即叫即整,唔係果d 已整好既幾餸飯,2:30-5:30仲有$30~$35 既輕食下午茶飯最後揀左香煎去骨雞腿飯 $45 同招牌簿牛肉飯 $62, 2 款都加左隻煎蛋,一打開飯盒,其實份量都好夠食,如果平時唔係大食既女士分分鐘會食唔哂,雞扒大過我拳頭,牛肉雖然係簿切但好重牛味由於店只做外賣,佢都join 左好多外賣app 同送餐平台,仲有好多Discount 呢😍😍另外又可以用支付寶/8達通比錢,慳埋慳埋仲抵食呢👍🏻👍🏻
最後揀左
香煎去骨雞腿飯[免費轉意粉] $45 同招牌簿牛肉飯 $62, 2 款都加左隻煎蛋,一打開飯盒,其實份量都好夠食,如果平時唔係大食既女士分分鐘會食唔哂,雞扒大過我拳頭,牛肉雖然係簿切但好重牛味