2023-01-27
襯著假日約左朋友出中環食飯,原來蘭桂坊除咗酒吧外,仲有岩晒女生打卡既好地方角落咖啡廳 Corner Cafe充滿着波希米亞風格,環境舒適岩晒慢慢飲杯野聊天,睇下餐牌都好多選擇😋Smoked salmon mango salsa toast煙三文魚配芒果味道好夾,芒果好甜三文魚鮮甜可口,再配埋toast 既鬆脆,富有層次感👍🏻Avocado salsa with grilled scallops牛油果好新鮮配上香煎帶子很配,帶子大大粒好美味😋All day breakfast 主菜唔想食意粉或飯,所以我就點左個All day breakfast 樣樣都想食,份量好大份又足料Seasonal Mocktail - Honeywood帶有接骨嘅味道好香既木味,飲落帶陣陣既柑橘酸甜清新可口~Koyamaen hojicha towel cake roll入口香濃可口既焙茶味,好林又細滑既蛋糕🍰上面有層軟滑的忌廉,蛋糕唔會好甜令晚餐更添美滿
牛油果好新鮮配上香煎帶子很配,帶子大大粒好美味😋
All day breakfast
Seasonal Mocktail - Honeywood
帶有接骨嘅味道好香既木味,飲落帶陣陣既柑橘酸甜清新可口~