2023-12-15 40 瀏覽
人氣美式曲奇餅店-Cookie dpt嘅曲奇🍪一向都好鍾意食佢嘅曲奇,好多口味又好好味😍每件曲奇都重份量同足料😚中環更加設有實體店😍除咗曲奇外,仲有意粉、bagel、三文治、pancake、甜品、飲品等🤩又多一個食嘢嘅好地方😝French Toasts即叫即整嘅西多士🍞cookie dpt嘅西多士入面係海鹽焦糖蘋果🍯🍎一切開係滿瀉嘅蘋果醬同蘋果粒🍎充滿牛油香味同蘋果嘅甜味,再帶點海鹽焦糖嘅鹹味🧂非常特別😛On A BagelBagel有唔同嘅餡料可以選擇,我揀咗Avo Scramble🥑入面有牛油果、炒蛋、芫荽碎同洋蔥碎,好足料😝Bagel口味都可以選擇,我揀咗everything bagel,混合咗芝麻籽、大蒜、洋蔥同鹽,非常滋味😛Bagel外脆內軟,外層香脆可口😚加上配料口感豐富😋Chocolate Cinnamon Toast Crunch cookie曲奇有超多口味選擇,每款都好吸引🤩仲會有特別口味添😍我試咗Molten ChocolateCinnamon Toast Crunch cookie🍪黑朱古力曲奇入面係濃郁嘅Valrhona朱古力🍫曲奇上面係香脆嘅肉桂吐司脆穀,好有

French Toasts

On A Bagel

Cinnamon Toast Crunch cookie🍪黑朱古力曲奇入面係濃郁嘅Valrhona朱古力🍫曲奇上面係香脆嘅肉桂吐司脆穀,好有口感😛

Buns
Cookie dpt除咗曲奇外,仲有好多甜品好似冬甩、巴斯克蛋糕、brownie等等,我就試咗Buns,有多款口味,揀咗Nutella口味🍫有流心嘅Nutella醬,香甜朱古力榛子味🍫🌰幼滑香濃☺️buns口感鬆軟,滿滿朱古力🥰