2024-10-04 104 瀏覽
原來除咗Jolibee香港仲有一間菲律賓快餐店T.Co,之前星期日見到有班菲律賓姐姐排晒隊食呢間店,有日放lunch就去叫咗個Wrap combo 同Rice Bowl試下。Wrap Combo有雞肉同牛肉烤卷,雞肉烤卷入邊有雞肉、芝士、香辣醬、蕃茄同青瓜,雞肉都幾多,個辣醬唔算辣,食落去甜甜地配咗青瓜又幾清新。 牛肉烤卷有牛肉、蒜蓉醬、芝士同洋蔥,好多牛肉食落去都幾Juicy,又係有少少甜甜地嘅味,食兩個好夠飽!Rice Bowl 雞肉量還好,有唔同嘅配菜喺入邊。佢個黃色嘅飯有啲香料味少少甜,上面配有芝士醬蒜蓉醬同香辣醬,食落去原來有幾夾。加咗$10叫咗個凍即磨咖啡,竟然幾好飲!香濃苦澀味幾夠,唔會覺得酸。呢間餐廳開到夜晚11點,落蘭桂坊飲酒之前,可以食返一兩個wrap墊下胃,唔使下下食串燒食Kebab狗仔粉,都算有多個option😆